Co. τεχνολογίας Freefeet Shenzhen, ΕΠΕ.

Ο καλύτερος κατασκευαστής του ηλεκτρικού μηχανικού δίκυκλου και του μόνου ισορροπώντας μηχανικού δίκυκλου.

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.

Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.

1 2
Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.
η επιχείρηση παρουσιάζει

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά:Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες:FREEFEET
Αριθμός Υπαλλήλων:80~100 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 5 εκατομμύριο - US$ 10 εκατομμύριο
Ιδρύθηκε Έτος:2013
Εξαγωγή pc:80% - 90%

Εισαγωγή επιχείρησης

Co. τεχνολογίας Freefeet, ΕΠΕ, έδρα που βρίσκεται σε Shenzhen, Κίνα, που προσπαθεί να ενισχύσει το «ΤΟΠ εμπορικό σήμα «των μηχανικών δίκυκλων μόνος-ισορροπίας στην Κίνα. Μέσω 3 ετών ανάπτυξης, Freefeet έχει χτίσει έναν γνωστό και στην εσωτερική και υπερπόντια επαγγελματική ομάδα ειδικευμένη στο σχέδιο, την κατασκευή, το μάρκετινγκ και την υπηρεσία μηχανικών δίκυκλων μόνος-ισορροπίας. Αφιερώσαμε για να παρέχουμε ότι τα άριστα εργαλεία μεταφορών κοντός-απόστασης για τον άνθρωπο εμμένουν κοντά στη κοινωνική ευθύνη της ενέργειας - αποταμίευση, χαμηλός άνθρακας και προστασία περιβάλλοντος.

Το Freefeet τηρεί τα ανεξάρτητες δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας αριθμών και τη βασική τεχνολογία. Με τον αναπτυσσόμενο στόχο «της ενέργειας - αποταμίευση, προστασία περιβάλλοντος», φτάσαμε τα πιστοποιητικά του CE, της FCC, ROHS και αυστηρά του ραβδιού στο σύστημα διαχείρισης TSI16949/ISO9001. Μέσω των ετών ανάπτυξης, έχουμε προωθήσει τη 2$α γενεά Freefeet και τα 3$α μηχανικά δίκυκλα μόνος-ισορροπίας νέων μοντέλων παραγωγής.

Με την τεχνολογία της δυναμικής ισορροπίας και των ανθρώπινων φυσικών στάσεων που ελέγχουν, καθαρή κίνηση δύναμης, φέραμε έξω μια υψηλή ασφάλεια, ένα μικρό σώμα και μια ευκινησία, κανένας έξυπνος μεταφορέας ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Τα μηχανικά δίκυκλα Freefeet έχουν πωληθεί σε όλα πέρα από τον κόσμο και έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στα προσωπικά οχήματα, αστυνομία στο καθήκον, μεταφορά μετρό, αερολιμένας και μεγάλα περίπτερα, φυσικά σημεία και γήπεδα του γκολφ, ect.

Η Co. τεχνολογίας Freefeet, ΕΠΕ υποστηρίζει την επιχειρηματική σύλληψη «του φόβου της φύσης η επιστήμη αλλάζει τη ζωή» για να καθιερώσει το περιεκτικό σύστημα σχεδίου και Ε&Α των έξυπνων υπαίθριων αθλητικών προϊόντων και των προσωπικών οχημάτων. Έχουμε την επαγγελματικότερη και πεπειραμένη ομάδα σχεδίου στον τομέα και την κρίσιμη ανεξάρτητη τεχνολογία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, τους προηγμένους εξοπλισμούς δοκιμής και τη βάση κατασκευής, η οποία εξασφαλίζει τα προϊόντα πρώτης θέσης. Η ανεξάρτητη ικανότητα Ε&Α μας έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα από τη βιομηχανία, και είμαστε κερασφόροι με την ενότητα της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας.

Από το ύφος εργασίας takingthe σοβαρά, αποδοτικού, αξιόπιστου, αφιέρωση, που επιμένει, βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και την υπηρεσία μας, για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας.  

Το όραμά μας πρόκειται να υιοθετήσει την επιστήμη & την τεχνολογία για να αλλάξει τον τρόπο ζωής των ατόμων και να τον καταστήσει πιό άνετο, ελεύθερα, και υγιής.

 

 

Ομιλία γενικών διευθυντών

 

 Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της επιχείρησής μας, για να ξέρουν το προϊόν και service.we μας πρόκειται σύμφωνα με τη βαθιά επανάσταση της αγοράς και του αιτήματος του πελάτη, συνεχίζουν το προϊόν, που γυαλισμένη η ποιότητα και η υπηρεσία, και δημιουργώντας μεγιστοποιήστε τη τιμή εμπορίου.

  Δεδομένου ότι η επιχείρηση καθιέρωσε, το ραβδί στη μεγάλη ιδέα «της επιστήμης αλλάζει τη ζωή», μέσω περισσότερων από δύο hundrends μέρα και νύχτα της προσπάθειας, εμείς τελικά έρευνα και ανάπτυξη έξω ο πρώτος τύπος μας συστήματος ισορροπίας των ηλεκτρικών οχημάτων ανεξάρτητα. Και πιό πρόσφατος εμείς που συνεχίζουμε το systerm, τη λειτουργία, την απόδοση και την καινοτομία με τη νέα έννοια, προαιρετικό προϊόν, για να παρέχει μια μεγάλη έκταση της επαγγελματικής υπηρεσίας στους πελάτες μας. Από τότε η επιχείρηση που αυξάνεται σταθερά, και συνεχώς που επεκτείνει την κλίμακα, μετά από ένα έτος ανάπτυξης αγοράς, έχουμε αναπτύξει επιτυχώς τις δωδεκάδες των χωρών της αγοράς. Αυτό το αποτέλεσμα, που στους παγκόσμιους πελάτες έχει σχέση και υποστηρίζει, και οι προσπάθειες από κοινού του προσωπικού επιχείρησης.

 

  Δεδομένου ότι η επιχείρηση έχει ιδρυθεί, εμμένοντας στο πνεύμα της επιχείρησης --το «άριστο εμπορικό σήμα, εκατό έτη FREEFEET», και στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «εμμένει στην ποιότητα με την ευθύνη, ειλικρινής υπηρεσία στους πελάτες», έχουμε συνεργαστεί με 32 μακροπρόθεσμους αποτελεσματικούς συνεργάτες από όλο πέρα από τον κόσμο. Τα προϊόντα μας με τα πλεονεκτήματα της κύριων τεχνολογίας και της ποιότητας πρέπει να κερδίσουν την πλειοψηφία της εμπιστοσύνης και έπαινος πελατών στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία, τη Μαλαισία και άλλες χώρες και περιοχές.

 

  Σταθερά πιστεύουμε ότι: FREEFEET θα είναι σε έναν μετριότερο ρυθμό, που οδηγεί την κινεζική πράσινη ισορροπημένη διασκελισμοί βιομηχανία μηχανικών δίκυκλων. Υποστηρίξτε την ακεραιότητα, ανοίξτε την έννοια, η πρόθυμη πρόοδος επιχείρησής μας με σας, και δημιουργήστε έναν λαμπρότερο αύριο!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jason Zhang

Τηλ.::86-139-0294-6185

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
Copyright © 2015 - 2019 balancing-scooter.com. All rights reserved.